JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1937g2423kcal406.7g0g87.1g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g282g645kcal90.1g1.4g31g0g
Dijonsinappi, Maille, Original35g25kcal1.4g2.8g1.1g1.1g
Tomaattipyree, Pirkka53g43kcal1.8g10g0.5g0.5g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g106g416kcal33.8g0g30.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7208kcal1074.6g44.8g301.2g6.4g
Valittu annoskoko2500g3604kcal537.3g22.4g150.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1802kcal268.7g11.2g75.3g1.6g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293642