Kanaherkkulihapullat

Sekoita keskenään kanan jauheliha, raastettu kesäkurpitsa ja pieniksi pilkottu paprika, juustoraaste, pilkottu sipuli (pakastettu pilkottu sipuli on suosikkini, käy ihan hyvin tähän), soijakastike ja muut mausteet oman maun mukaan.

Itse käytän Kenwoodia sekoittamiseen ja se on kätevä kaveri.

Paista voissa tai oliiviöljyssä makusi mukaan tasaisella keskilämmöllä (3) niin ei kärähdä herkästi.

Paistaminen kestää pidempään sillä mutta ei käräytä herkästi.

Yllättävän hyvä oli tämä muunnos karppausohjeesta.

Broilerin liha on vaikeampi käsissä pyöritellä mutta sai silti koossa pidettyä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia1022g1430kcal173.6g0g81.7g0g
Paprika, punainen370g95kcal3.3g17g1.5g7.4g
Kesäkurpitsa zucchini 483g87kcal2.7g12.1g1.9g3.4g
Pizzajuustoraaste, annos 360g255g715kcal79.2g0g43.4g0g
Soijakastike 51g31kcal2.6g4.9g0g0g
Valkosipulisuola, mauste santa maria (Santa maria), annos 10g26g15kcal0.8g3.8g0g0g
Paprikajauhe 26g82kcal3.8g4.7g3.3g9.6g
Mustapippuri 13g36kcal1.4g4.9g0.4g3.4g
Sipuli (kuorittu)255g69kcal3.3g12.3g0.5g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5120kcal541.4g119.4g265.4g56.2g
Valittu annoskoko2500g2560kcal270.7g59.7g132.7g28.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1280kcal135.4g29.9g66.4g14.1g
Arvot/100g100g102kcal10.8g2.4g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294192