Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 511g389kcal9.6g79.2g1g5.1g
Sipuli 255g77kcal3.2g12.3g0.5g4.3g
Porkkana 151g49kcal0.9g8.4g0.3g3.8g
Vesi, vesijohtovesi 575g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 562g1097kcal105g0g75.8g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g319g351kcal7.3g12.8g31.9g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g128g102kcal1.9g8.6g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4132kcal255.8g242.6g231.8g26.4g
Valittu annoskoko2500g2066kcal127.9g121.3g115.9g13.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1033kcal64g60.7g58g6.6g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.9g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367