Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 125g904kcal1.5g0.5g101.3g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g166g966kcal36.4g33.1g84.1g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g312g888kcal91.9g10.9g53g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g519g1418kcal103.9g5.2g114.3g0g
Pakastepinaatti rainbow623g125kcal19.3g3.1g5g8.1g
Kananmuna kuoreton 229g326kcal28.6g0.7g23.4g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 416g111kcal13.7g12.9g0g0g
Valkosipuli 7.3g7.9kcal0.6g1.2g0g0.2g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g104g278kcal29.6g2.5g16.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10046kcal651g140.2g795.4g16.6g
Valittu annoskoko2500g5023kcal325.5g70.1g397.7g8.3g
Annoskoko puolitettuna1250g2511kcal162.8g35.1g198.9g4.2g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295697