Maatuskamaan kualjkiäryleet

Valkokaalin sijaan savoijinkaalia, ei vain löytynyt ravintotietoja.

Keitä pienehköä kaalia puolessa kattilallisessa vettä kannen alla noin 5min, kuori lehtiä sen minkä saa irtoamaan ehjinä, jatka sitten keittämistä muutama minuutti jotta syvemmällä olevat lehdet pehmenevät irroitettaviksi myös.

Toista tarvittaessa.

Keitä ohrasuurimoita ja soijarouhetta cayennepippurilla maustetussa liemikuutiovedessä, sellaisessa määrässä vettä että imeytyy ohra/soijaseokseen.

Täytä kaalinlehdet seoksella, asettele uunivuokaan ja laita vähän vettä tai kermaa kääryleiden päälle ja paista uunissa kunnes pinta rusehtaa.

Oikeasti pinnalle pitäisi laittaa tummaa siirappia ennen uuniin menoa, mutta laihistellessa jätin sen pois.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Maatuskamaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1572g332kcal18.9g53.5g3.1g33g
Täysjyväohra (Torino), annos 65g338g1116kcal37.2g223.1g6.8g37.2g
Soijarouhe, tumma, 30g236g762kcal117.9g70.8g1.2g13g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g24g59kcal2.6g0.7g5.2g0.4g
Sipuli 330g100kcal4.1g15.8g0.7g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4736kcal361.4g727.8g34g178.4g
Valittu annoskoko2500g2368kcal180.7g363.9g17g89.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1184kcal90.4g182g8.5g44.6g
Arvot/100g100g95kcal7.2g14.6g0.7g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296927