Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus527g1792kcal121.2g279.4g19.5g31.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha669g1111kcal127.2g0g66.9g0g
Sipuli 201g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 34g36kcal2.6g5.5g0.2g0.7g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g418g502kcal14.2g15.1g41.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g142g398kcal27g0g31.3g0g
Juusto, cheddar 315g1299kcal80.6g0.3g108.2g0g
Emmental juustoraaste valio84g326kcal24.3g0g25.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.7g2.8kcal0.1g0.5g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g17g50kcal2.7g1.2g3.8g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl92g120kcal12.1g0.3g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11396kcal829g623.8g609.6g71.4g
Valittu annoskoko2500g5698kcal414.5g311.9g304.8g35.7g
Annoskoko puolitettuna1250g2849kcal207.3g156g152.4g17.9g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.5g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297263