Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)1834g587kcal60.5g82.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 183g629kcal18.7g128.4g2.2g6.4g
Suola, annos 3g5.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 202g288kcal25.2g0.6g20.7g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl275g963kcal38.5g154.1g20.6g27.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4934kcal285.8g731.2g87g67.8g
Valittu annoskoko2500g2467kcal142.9g365.6g43.5g33.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1234kcal71.5g182.8g21.8g17g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534