Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Peruna, keskikokoinen 60g696g418kcal10.4g90.5g0.7g6.3g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)557g891kcal105.8g0g50.1g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g4.2g10kcal0.5g1.6g0.1g0g
Sinappi 21g27kcal0.9g2.9g1.3g0.4g
Vesi557g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g418g142kcal0.8g29.7g1.3g7.5g
Hunaja 28g92kcal0.1g22.5g0g0g
Persilja139g17kcal1.9g1.5g0.3g11.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3295kcal242.6g304g115g53g
Valittu annoskoko2500g1647kcal121.3g152g57.5g26.5g
Annoskoko puolitettuna1250g824kcal60.7g76g28.8g13.3g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299129