Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g679g645kcal135.7g0g11.5g0g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Makaroni, tumma 679g2441kcal91.6g445.9g20.4g40g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g566g232kcal7.9g45.8g1.7g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g566g679kcal19.2g20.4g56.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8192kcal508.8g1024.2g203g80g
Valittu annoskoko2500g4096kcal254.4g512.1g101.5g40g
Annoskoko puolitettuna1250g2048kcal127.2g256.1g50.8g20g
Arvot/100g100g164kcal10.2g20.5g4.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001