Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 906g158kcal16.6g3.6g4.5g17.2g
Sipuli (kuorittu)181g49kcal2.4g8.7g0.4g3.1g
Vesi544g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai73g254kcal8.7g51.4g1.5g2.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl725g616kcal10.1g31.9g50.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g73g529kcal0.7g0.7g58g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3211kcal77g192.6g230.2g45g
Valittu annoskoko2500g1606kcal38.5g96.3g115.1g22.5g
Annoskoko puolitettuna1250g803kcal19.3g48.2g57.6g11.3g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525