Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi2185g3626kcal364.8g0g240.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3.1g8.8kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 312g709kcal43.7g5.3g56.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8689kcal817.6g13.2g593.2g1.6g
Valittu annoskoko2500g4345kcal408.8g6.6g296.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna1250g2172kcal204.4g3.3g148.3g0.4g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300982