Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 1086g2442kcal72.9g442g15.3g119.4g
Voi 411g2983kcal4.9g1.6g334.3g0g
Valkosipuli 165g178kcal13g26.8g1g3.5g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 411g544kcal10.8g13.2g49.3g0g
Maustekurkku411g68kcal2.9g12.3g0.4g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12430kcal209g991.8g800.6g260.6g
Valittu annoskoko2500g6215kcal104.5g495.9g400.3g130.3g
Annoskoko puolitettuna1250g3108kcal52.3g248g200.2g65.2g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534