Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1547g326kcal18.6g52.6g3.1g32.5g
Sipuli (kuorittu)155g42kcal2g7.4g0.3g2.6g
Siirappi 93g280kcal0.1g68.8g0g0g
Riisi puuroutuva 66g225kcal4g49.7g0.5g1.5g
Voi 22g157kcal0.3g0.1g17.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 619g1370kcal108.3g0g105.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4800kcal266.6g357.2g253.4g73.2g
Valittu annoskoko2500g2400kcal133.3g178.6g126.7g36.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1200kcal66.7g89.3g63.4g18.3g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590