Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 640g686kcal147.9g0g9.6g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6.4g18kcal0.7g2.5g0.2g1.7g
Oliiviöljy 16g142kcal0g0g16g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g320g231kcal8g53.8g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g13kcal1g2.1g0.1g0.3g
Timjami 6.4g18kcal0.6g1.7g0.5g2.4g
Punaviini 160g113kcal0.5g0.3g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g48g54kcal0.3g11g0g0g
Ruusukaali 640g157kcal8.8g12.5g3.2g16g
Pinaatti 640g86kcal10.4g2.6g1.9g8.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3032kcal356.4g173g63.6g57.4g
Valittu annoskoko2500g1516kcal178.2g86.5g31.8g28.7g
Annoskoko puolitettuna1250g758kcal89.1g43.3g15.9g14.4g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.5g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680