Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1047g367kcal48.4g20.4g3.1g26.2g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus168g586kcal23.5g0.8g53.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 838g2765kcal16.8g25.1g293.1g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%419g963kcal121.4g10.5g50.3g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 8.4g27kcal1.2g1.5g1.1g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9416kcal422.6g116.6g802.4g58.6g
Valittu annoskoko2500g4708kcal211.3g58.3g401.2g29.3g
Annoskoko puolitettuna1250g2354kcal105.7g29.2g200.6g14.7g
Arvot/100g100g188kcal8.5g2.3g16g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994