Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1378g249kcal7.7g34.4g5.5g9.6g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g591g561kcal118.1g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Ranskankerma, Ingman197g532kcal4.9g7.9g55.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g197g40kcal1.2g7.5g0.6g2.8g
Chili paprika punainen39g16kcal0.8g3.5g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g20g173kcal0g0g19.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3183kcal267.4g114.2g182.2g27.4g
Valittu annoskoko2500g1591kcal133.7g57.1g91.1g13.7g
Annoskoko puolitettuna1250g796kcal66.9g28.6g45.6g6.9g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.3g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080