Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1402g253kcal7.9g35.1g5.6g9.8g
Sipuli (kuorittu)441g119kcal5.7g21.2g0.9g7.5g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g72g155kcal10g15.5g6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g401g1122kcal76.1g0.1g88.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g44g46kcal3.5g7.2g0.3g0.9g
Voi 112g814kcal1.3g0.4g91.2g0g
Basilika, tuore 16g4.3kcal0.5g0.2g0.1g0.3g
Timjami, annos 3g12g26kcal1.1g3.2g0.9g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5077kcal212.2g165.8g386.2g45.8g
Valittu annoskoko2500g2538kcal106.1g82.9g193.1g22.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1269kcal53.1g41.5g96.6g11.5g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407