Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa959g163kcal3.8g24g5.8g6.7g
Tomaatti 384g87kcal2.1g13.2g1.2g5.4g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g192g117kcal21.1g7.5g0.4g2.7g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g480g144kcal4.8g28.8g1g0g
Sipuli (kuorittu)86g23kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g384g652kcal72.9g0g38.4g0g
Lihaliemikuutio Kania15g35kcal1.7g1.8g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2444kcal215g158.8g98.6g32.6g
Valittu annoskoko2500g1222kcal107.5g79.4g49.3g16.3g
Annoskoko puolitettuna1250g611kcal53.8g39.7g24.7g8.2g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304391