Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 1111g489kcal5.6g71.1g6.7g36.7g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g794g3095kcal0g777.8g0g0g
Suklaa tumma 476g2460kcal18.6g253.6g147.6g25.2g
Vesi, vesijohtovesi 48g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton71g15kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12118kcal48.8g2207.2g308.6g124g
Valittu annoskoko2500g6059kcal24.4g1103.6g154.3g62g
Annoskoko puolitettuna1250g3030kcal12.2g551.8g77.2g31g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914