Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 571g1133kcal167.5g0.1g51.2g0g
Siankylki, raaka143g458kcal21.1g0g42.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 713g543kcal13.4g110.5g1.4g7.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g185g52kcal1.1g11g0.4g4.6g
Palsternakka 214g136kcal1.1g25.2g0.9g9.6g
Paprika keltainen 242g73kcal2.3g12.4g0.5g4.8g
Paprika vihreä 242g52kcal2.3g6.1g0.7g4.6g
Sipuli (kuorittu)143g39kcal1.9g6.8g0.3g2.4g
Lihaliemikuutio Maggi47g132kcal4.2g3.3g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5232kcal429.8g350.8g216.6g66.2g
Valittu annoskoko2500g2616kcal214.9g175.4g108.3g33.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1308kcal107.5g87.7g54.2g16.6g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933