Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl882g3088kcal123.5g4.4g282.4g0g
Sipuli (kuorittu)490g132kcal6.4g23.5g1g8.3g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g343g264kcal19.6g37.4g1g0g
Piparjuuri, annos 10g49g18kcal2.2g5.4g0.1g3.7g
Vesi490g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 245g956kcal5.2g5.4g102.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8917kcal313.8g152.2g774.8g24g
Valittu annoskoko2500g4459kcal156.9g76.1g387.4g12g
Annoskoko puolitettuna1250g2229kcal78.5g38.1g193.7g6g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940