Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 1512g302kcal23.6g34g4.5g13.6g
Sipuli (kuorittu)567g153kcal7.4g27.2g1.1g9.6g
Herne 189g130kcal9.6g17.7g0.8g5.9g
Oliiviöljy 51g451kcal0g0g51g0g
Soijakastike 68g41kcal3.5g6.5g0.1g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g113g187kcal0.7g46.5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2529kcal89.6g263.8g116.4g58.2g
Valittu annoskoko2500g1265kcal44.8g131.9g58.2g29.1g
Annoskoko puolitettuna1250g632kcal22.4g66g29.1g14.6g
Arvot/100g100g51kcal1.8g5.3g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953