Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g627g376kcal9.4g81.6g0.6g5.6g
Vesi, vesijohtovesi 1046g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit105g27kcal0.9g5g0.3g2.4g
Sipuli 63g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Ahven 387g326kcal66g0g6.6g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g261g314kcal8.9g9.4g26.1g0g
Kalaliemikuutio 12g35kcal1.2g3.9g1.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2195kcal174.4g205.8g70.6g18.4g
Valittu annoskoko2500g1098kcal87.2g102.9g35.3g9.2g
Annoskoko puolitettuna1250g549kcal43.6g51.5g17.7g4.6g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622