Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g246g1796kcal2.5g2.5g196.8g0g
Sokeri 209g849kcal0g208.9g0g0g
Muna, annos 60g221g194kcal16.7g1.9g13.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 240g823kcal24.4g167.9g2.9g8.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g37kcal0g9.1g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 984g350kcal1.6g70g0.9g19.7g
Voi, 1 tl, 5 g74g539kcal0.7g0.7g59g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 148g440kcal27.4g3.7g35.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g369g1476kcal0g369g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g13006kcal146.6g1667.4g616.8g56.2g
Valittu annoskoko2500g6503kcal73.3g833.7g308.4g28.1g
Annoskoko puolitettuna1250g3251kcal36.7g416.9g154.2g14.1g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311107