Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl1037g3527kcal20.7g31.1g363.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g28g111kcal0g27.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 190g271kcal23.8g0.6g19.5g0g
Sokeri 588g2386kcal0g587.2g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g346g865kcal48.4g11.8g69.2g0g
Välipalakeksi, digestive 311g1331kcal20.2g183.7g56.8g10.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g16980kcal226.2g1683.6g1017.2g20.8g
Valittu annoskoko2500g8490kcal113.1g841.8g508.6g10.4g
Annoskoko puolitettuna1250g4245kcal56.6g420.9g254.3g5.2g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.7g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912