Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g991g278kcal5.9g59g2g24.8g
Lihaliemikuutio Maggi22g61kcal2g1.5g5g0g
Sipuli (kuorittu)99g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Vesi991g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)198g109kcal37.7g7.9g7.9g1.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 198g593kcal35.7g2.4g49.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2135kcal165.2g151.2g129.4g55.4g
Valittu annoskoko2500g1068kcal82.6g75.6g64.7g27.7g
Annoskoko puolitettuna1250g534kcal41.3g37.8g32.4g13.9g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536