Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g820g4672kcal186.9g159.8g406.6g49.2g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti205g1162kcal50.2g28.5g94.1g0g
Saksanpähkinä 123g836kcal18.1g4.1g80.2g19.5g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g205g766kcal47.1g0g63.5g57.4g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g123g12kcal1.8g0g0.7g104.5g
Vesi1025g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g14898kcal608.2g384.8g1290.2g461.2g
Valittu annoskoko2500g7449kcal304.1g192.4g645.1g230.6g
Annoskoko puolitettuna1250g3725kcal152.1g96.2g322.6g115.3g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200