Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 390g128kcal2.4g21.7g0.8g9.9g
Vehnäjauho puolikarkea 380g1305kcal38.8g266.3g4.6g13.3g
Kananmuna kuorineen punnittu398g501kcal43.8g1.2g35.8g0g
Sokeri 373g1514kcal0g372.7g0g0g
Leivinjauhe 20g34kcal1g7.4g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g78kcal0g19.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g29g107kcal1g23.3g1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 154g1357kcal0g0g153.5g0g
Kardemumma, annos 2g10g30kcal1.1g6.6g0.7g2.7g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 390g1162kcal72.4g9.8g93.6g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 98g693kcal0.7g0.4g78g0g
Tomusokeri 1dl=60g176g702kcal0g175.6g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl63g366kcal13.4g3.4g32g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g15957kcal349.2g1815.4g800g66.8g
Valittu annoskoko2500g7978kcal174.6g907.7g400g33.4g
Annoskoko puolitettuna1250g3989kcal87.3g453.9g200g16.7g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424