Hirvenliha kebab

Vaivaa liha ja mausteet oikein huolellisesti.

(itse käytän pippurisekoitusta 15ml musta ja valkopippurin sijasta, tuota ei vain löytynyt listalta)

Jaa taikina kahtia ja muotoile niistä tiiviit pötköt, laita pötköjen ympärille muutama kierros foliota ja väännä päistä tiukaksi paketiksi.

Tee folioon veitsenkärjellä muutama pieni reikä josta ylimääräinen neste pääsee paistaessa ulos.

Nosta paketit uuniritilälle (muista laittaa pelti alle, johon neste saa tippua)

Paista n.110 asteisessa uunissa n. 4tuntia, anna vetäytyä foliossa ennen leikkuuta.

Lisukkeeksi salaattia ja/tai riisiä ja kebab kastiketta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis2370g2654kcal521.3g0g71.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 95g66kcal1.2g10.7g1.2g3.7g
Mustapippuri 7.1g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Valkopippuri 4.7g13kcal0.5g2g0.1g1.2g
Valkosipulijauhe, annos 3g14g49kcal1.4g10.8g0.4g0g
Paprikajauhe 4.7g15kcal0.7g0.9g0.6g1.8g
Curryjauhe (-), annos 5g2.4g7.7kcal0.2g1.2g0.2g0.2g
Oregano, kuivattu 2.4g7.2kcal0.3g0.5g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5665kcal1052.8g57.6g148g19.6g
Valittu annoskoko2500g2833kcal526.4g28.8g74g9.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1416kcal263.2g14.4g37g4.9g
Arvot/100g100g113kcal21.1g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318485