Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 677g308kcal3.4g55.5g1.4g27.1g
Peruna, keskikokoinen 60g507g305kcal7.6g66g0.5g4.6g
Vesi1184g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g47g57kcal1.2g2.8g4.3g0.7g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit85g110kcal2.5g1.7g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1559kcal29.4g252g34.4g64.8g
Valittu annoskoko2500g779kcal14.7g126g17.2g32.4g
Annoskoko puolitettuna1250g390kcal7.4g63g8.6g16.2g
Arvot/100g100g31kcal0.6g5g0.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318643