Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1160g245kcal13.9g39.4g2.3g24.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g438g123kcal2.6g26g0.9g10.9g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)556g1333kcal97.2g0g111.1g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit347g451kcal10.4g6.9g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4304kcal248.2g144.6g318.8g70.6g
Valittu annoskoko2500g2152kcal124.1g72.3g159.4g35.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1076kcal62.1g36.2g79.7g17.7g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996