Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 437g1429kcal44.5g289.8g4.8g14.6g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g476g500kcal90.5g2.4g14.3g0g
Oliiviöljy 32g281kcal0g0g31.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.5g0.2g0.6g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g496g397kcal7.4g33.2g24.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 238g299kcal26.2g0.6g21.5g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl794g238kcal36.5g15.1g2.4g12.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6344kcal414.6g691.2g199.4g55.8g
Valittu annoskoko2500g3172kcal207.3g345.6g99.7g27.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1586kcal103.7g172.8g49.9g14g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180