Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman327g556kcal39.2g0g32.7g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g82g286kcal10.7g56.7g1.4g2.6g
Ruskeita papuja, Rainbow217g184kcal11.9g30.3g1.1g46.8g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g409g102kcal5.3g17.2g0.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g106g30kcal0.6g6.3g0.2g2.7g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)16g43kcal2.1g2g2.9g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 8.2g8.8kcal0.6g1.3g0g0.2g
Rypsiöljy 25g217kcal0g0g24.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka41g34kcal1.4g7.8g0.4g0.4g
Vesi1226g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2942kcal144.8g247.6g128.2g107.2g
Valittu annoskoko2500g1471kcal72.4g123.8g64.1g53.6g
Annoskoko puolitettuna1250g736kcal36.2g61.9g32.1g26.8g
Arvot/100g100g59kcal2.9g5g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319933