Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit321g417kcal9.6g6.4g41.7g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g897g3051kcal125.6g0g278.2g0g
Broilerinfilee (Snellman)1282g1064kcal210.3g21.8g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9064kcal691g56.4g665.4g0g
Valittu annoskoko2500g4532kcal345.5g28.2g332.7g0g
Annoskoko puolitettuna1250g2266kcal172.8g14.1g166.4g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231