Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis853g956kcal187.7g0g25.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl21g192kcal0g0g21.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 64g220kcal6.5g44.8g0.8g2.2g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g21g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g21g16kcal1g2.8g0g0g
Ketsuppi, Heinz75g77kcal0.7g18g0.1g0.9g
Sinappinen salaatinkastike pirkka32g106kcal3g2.5g10.6g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 1387g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu21g22kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Valkopippuri 4.3g12kcal0.4g1.8g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3202kcal402g147g117.4g10.4g
Valittu annoskoko2500g1601kcal201g73.5g58.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna1250g801kcal100.5g36.8g29.4g2.6g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859