Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee858g884kcal198.2g0g12.9g0g
Seesamiöljy, Amoy23g206kcal0g0g22.9g0g
Maissitärkkelys 6.1g22kcal0g5.3g0g0g
Soijakastike 14g8.3kcal0.7g1.3g0g0g
Parsakaali brokkoli 460g161kcal21.2g9g1.4g11.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g307g86kcal1.8g18.2g0.6g7.7g
Sokeriherneen palko192g58kcal6.3g6.9g0.6g0g
Lihaliemi laimennettu 192g36kcal0g5.7g1.1g0g
Pinaatti 383g51kcal6.2g1.5g1.1g5g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g23g66kcal0g16.5g0g0g
Soijakastike 14g8.3kcal0.7g1.3g0g0g
Maissitärkkelys 6.1g22kcal0g5.3g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0.8g2.9kcal0g0.7g0g0g
Valkosipuli 15g17kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Seesamiöljy, Amoy7.7g69kcal0g0g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3394kcal472.6g148.4g96.6g49g
Valittu annoskoko2500g1697kcal236.3g74.2g48.3g24.5g
Annoskoko puolitettuna1250g849kcal118.2g37.1g24.2g12.3g
Arvot/100g100g68kcal9.5g3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421