Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)683g184kcal8.9g32.8g1.4g11.6g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g1050g2994kcal147.1g5.3g262.6g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g147g132kcal4.4g5.1g10.3g1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%525g840kcal14.2g14.2g78.8g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g95g359kcal0.9g87g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9020kcal351g288.8g707.2g25.2g
Valittu annoskoko2500g4510kcal175.5g144.4g353.6g12.6g
Annoskoko puolitettuna1250g2255kcal87.8g72.2g176.8g6.3g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982