Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 352g668kcal95.5g0g31.7g0g
Tonnikala vedessä 352g368kcal79g0g5.3g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g411g173kcal40.3g1.6g0.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g47g30kcal1.6g0.1g11.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki587g329kcal49.9g29.3g1.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g470g1221kcal140.8g9.4g70.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g117g704kcal28.2g7.7g63.4g0g
Leivinjauhe 24g41kcal1.2g8.9g0g0.1g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]141g563kcal29.6g0g49.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8193kcal932.2g114g466.8g0.2g
Valittu annoskoko2500g4097kcal466.1g57g233.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2048kcal233.1g28.5g116.7g0.1g
Arvot/100g100g164kcal18.6g2.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716