Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 1017g448kcal5.1g65.1g6.1g33.6g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g174g698kcal0g172.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 436g547kcal48g1.1g39.3g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 727g625kcal22.5g32g43.6g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g145g465kcal16g93g2.9g17.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5566kcal183.2g727.8g183.8g102g
Valittu annoskoko2500g2783kcal91.6g363.9g91.9g51g
Annoskoko puolitettuna1250g1392kcal45.8g182g46g25.5g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807