Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK428g728kcal42.8g42.8g42.8g0.4g
Sipuli (kuorittu)257g69kcal3.3g12.3g0.5g4.4g
Voi 24g174kcal0.3g0.1g19.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g59kcal1.7g12g0.2g0.6g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g856g300kcal13.7g59.1g0.9g12g
Vesi, vesijohtovesi 514g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 120g58kcal1.4g11.4g0.2g1.9g
Sinappi 27g36kcal1.2g3.9g1.6g0.5g
Maustekurkku sokerisuolattu 257g51kcal1.8g7.7g0.3g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2950kcal132.4g298.6g132g48.8g
Valittu annoskoko2500g1475kcal66.2g149.3g66g24.4g
Annoskoko puolitettuna1250g738kcal33.1g74.7g33g12.2g
Arvot/100g100g59kcal2.6g6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174