Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g662g728kcal152.2g0g11.9g0g
Valkopippuri, annos 1g4g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g15g41kcal2.9g0.7g2.9g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 132g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g662g199kcal6.6g39.7g1.3g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g596g197kcal16.7g32.2g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl33g298kcal0g0g33.1g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g298g48kcal6g4.2g0.6g0g
Juustoraaste emmental punaleima99g387kcal28.8g0g29.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3792kcal426.4g153.6g160.4g0.2g
Valittu annoskoko2500g1896kcal213.2g76.8g80.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna1250g948kcal106.6g38.4g40.1g0.1g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953