Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)883g1113kcal97.2g2.7g79.5g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 199g85kcal6.7g9.5g2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen442g88kcal2.7g16.8g1.3g6.2g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 663g365kcal10.6g87.3g1.1g5.6g
Oliiviöljy 44g391kcal0g0g44.2g0g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.8g0.2g0.7g
Tomaattipyree, Pirkka66g54kcal2.3g12.6g0.7g0.7g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g133g351kcal37.1g0g22.5g0g
Pesto (Pirkka)35g205kcal1.5g1.3g21.6g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5380kcal321.8g272g346.2g29.6g
Valittu annoskoko2500g2690kcal160.9g136g173.1g14.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1345kcal80.5g68g86.6g7.4g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092