Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha821g1478kcal147.8g0g98.5g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto168g471kcal32g0g37g0g
Oliiviöljy 21g182kcal0g0g20.5g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka103g26kcal0.9g4.7g0.4g1.9g
Chili paprika punainen8.2g3.3kcal0.2g0.7g0g0g
Valkosipuli 14g16kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)123g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)1026g308kcal10.3g41.1g4.1g2.1g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g113g406kcal31.6g2.3g30.5g0g
Ketsuppi, Pirkka62g66kcal0.6g15.4g0g0.7g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g41g90kcal2.5g10.2g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6156kcal457.2g165.2g391.2g14.2g
Valittu annoskoko2500g3078kcal228.6g82.6g195.6g7.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1539kcal114.3g41.3g97.8g3.6g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716