Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha794g1318kcal150.8g0g79.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 595g107kcal3.3g14.9g2.4g4.2g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g794g318kcal11.9g35.7g15.9g19.8g
Sipuli 318g96kcal4g15.2g0.6g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3677kcal340g131.6g196.6g58.8g
Valittu annoskoko2500g1838kcal170g65.8g98.3g29.4g
Annoskoko puolitettuna1250g919kcal85g32.9g49.2g14.7g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262