Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi296g1065kcal147.9g106.5g3g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g296g1107kcal0g287g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl592g2071kcal82.8g378.7g18.3g32.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g15g54kcal0.5g11.8g0.5g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g7.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 30g52kcal1.5g11.2g0g0.1g
Suola, annos 3g7.4g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl192g1231kcal26.9g6.5g121.2g0g
Rusina 178g519kcal5g106.7g0.9g17.2g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl296g2663kcal0g0g295.9g0g
Kesäkurpitsa592g101kcal2.4g14.8g3.6g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g17723kcal534g1846.4g886.8g107.8g
Valittu annoskoko2500g8862kcal267g923.2g443.4g53.9g
Annoskoko puolitettuna1250g4431kcal133.5g461.6g221.7g27g
Arvot/100g100g354kcal10.7g36.9g17.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345405