Tonnikalapihvit

2 prk tonnikalaa paloina vedessä
4 rkl kermaviiliä
0,5-1 dl korppujauhoja
2 tl sitruunapippuria
2 tl yleismaustetta esim.

grillimauste, aromat tms.
1-2 kananmunaa

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Tarjoile muusin tai uusien perunoiden kanssa.

Sopii myös toastin täytteeksi! Kermaviilin jämästä saat oivan kylmäkastikkeen, kun lisäät siihen ruohosipulia ja tilliä.

(Suosittelen myös Knorrin kalakastiketta, slurps)

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Duchess
AineksetMääräEnergiaPHRK
John west, tonnikalapaloja vedessä, 150/200g1440g1627kcal388.7g0g7.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 288g185kcal9.2g13.9g10.1g0g
Korppujauho 240g879kcal25.2g179.7g2.5g12.7g
Kananmuna kuoreton 528g753kcal66g1.6g54.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.8g8.2kcal0.4g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6902kcal979g393.4g147.8g25.4g
Valittu annoskoko2500g3451kcal489.5g196.7g73.9g12.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1726kcal244.8g98.4g37g6.4g
Arvot/100g100g138kcal19.6g7.9g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345759