Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1333g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g333g200kcal5g43.3g0.3g3g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g200g56kcal2.2g9.6g0.8g6g
Kalaliemikuutio 22g68kcal2.2g7.6g3.1g0.2g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g278g778kcal52.8g0g30.6g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g333g267kcal56.7g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2736kcal237.8g121g75g18.4g
Valittu annoskoko2500g1368kcal118.9g60.5g37.5g9.2g
Annoskoko puolitettuna1250g684kcal59.5g30.3g18.8g4.6g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115