Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen294g97kcal9.7g14.4g0g0g
Hiiva, 50g74g45kcal9.6g0.8g0.3g0g
Sokeri71g287kcal0g70.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g29g91kcal3.2g17.6g2.1g8.2g
Vehnäjauho puolikarkea 478g1639kcal48.7g334.4g5.7g16.7g
Margariini 80% keskiarvo88g626kcal0.3g0.2g70.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki735g412kcal62.5g36.8g1.5g0g
Sokeri 188g761kcal0g187.4g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)147g323kcal19.3g0.7g27.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g59kcal0g14.6g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 294g79kcal1.2g4.2g2.1g5.4g
Rusina88g243kcal2.5g53g0.4g8.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9323kcal314g1469.2g220g77.8g
Valittu annoskoko2500g4662kcal157g734.6g110g38.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2331kcal78.5g367.3g55g19.5g
Arvot/100g100g187kcal6.3g29.4g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434