Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 546g184kcal3.8g30g0.5g7.6g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g349g2096kcal83.8g23.1g188.6g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g546g328kcal54.6g23.5g1.6g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g11g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 11g19kcal0.6g4.1g0g0.1g
Fiber husk (1rkl=10g)33g3.3kcal0.5g0g0.2g27.8g
Kananmuna kuoreton 1004g1433kcal125.5g3g102.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8125kcal537.6g167.4g587.6g71g
Valittu annoskoko2500g4063kcal268.8g83.7g293.8g35.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2031kcal134.4g41.9g146.9g17.8g
Arvot/100g100g163kcal10.8g3.3g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350500