Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 1289g359kcal29.3g37.4g2.6g28.4g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g516g1753kcal10.3g15.5g180.4g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g129g477kcal30.9g0.1g39.9g0g
Oliiviöljy 116g1026kcal0g0g116g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g13g12kcal0.1g2.3g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g13g116kcal0g0g12.9g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g425g689kcal108g0.4g28.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8863kcal357.2g111.4g760.6g56.8g
Valittu annoskoko2500g4432kcal178.6g55.7g380.3g28.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2216kcal89.3g27.9g190.2g14.2g
Arvot/100g100g177kcal7.1g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352096